fiberone


Proiecte pentru fiecare inginer în telecomunicaţiiInginer telecomunicatii

Dacă vă aflaţi pe această pagină, probabil v-au atras atenţia proiectele noastre. Dacă e aşa, am fi încântaţi să ne cunoaştem.


Pe măsură ce activitatea FiberOne capătă amploare, dorim să ne extindem şi reţeaua de colaboratori.


Secretele echipei: cel puţin un membru al acesteia are cunoştinţele unui inginer în telecomunicaţii


Am vorbit despre "secrete". Da, o echipă de succes s-a format prin aplicarea unor principii de bază. Principii atât de eficiente, proprii unei singure companii, încât pot fi considerate secrete de business.


Unul dintre acestea este prezenţa a cel puţin un membru de echipă cu cunoştinţe solide specifice unui inginer în telecomunicaţii. FiberOne a luat în calcul acest aspect. Compania se bazează pe astfel de specialişti.


Responsabilităţile unui inginer în telecomunicaţii


Experţii din domeniul telecomunicaţiilor, cu o formaţie de ingineri, sunt responsabili de următoarele activităţi:Au know-how privind sistemele de comunicaţii la distanţă, efectuează studii şi analize diverse, şi au capacitate de decizie. Buna funcţionare a unei companii din domeniul telecomunicaţiilor depinde, în mare măsură, de un inginer.


Profilul inginerului în telecomunicaţii


Dacă am reuşit să schiţăm în câteva rânduri responsabilităţile angajaţilor noştri, cu formare specifică unui inginer în telecomunicaţii, iată şi profilul complet al acestora:Pe baza acestor cerinţe obligatorii, noi am construit o echipă unită, de care suntem mândri. Bifând mai multe criterii, angajaţii noştri au profilul unui inginer în telecomunicaţii de care FiberOne nu se poate lipsi. Şi care vor însoţi îndeaproape echipa noastră în drumul către performanţă.