fiberone


FiberOne şi serviciile de telecomunicaţiiServicii de telecomunicatii

Specializarea noastră sunt serviciile de telecomunicaţii. Mai exact, asigurarea infrastructurii pentru furnizarea de servicii de telecomunicaţii. Şi nu facem aceasta oricum, ci implementăm soluţii tehnologice inovatoare. Cu echipamentele adecvate, punem la punct sisteme moderne de transmisie de date, pe distanţe mari, în orice zonă suntem solicitaţi.


Pachete de servicii oferite


Activitatea FiberOne cuprinde o gamă largă de activităţi necesare creării unei infrastructuri solide pentru comunicaţii la distanţă. Aşadar, echipa noastră se ocupă de următoarele:


  • construcţie reţele de telecomunicaţii prin fibră optică (măsurători fibră optică, joncţionare cabluri optice, etc.);

Penru a efectua operaţiile menţionate mai sus, dispunem de echipamente moderne şi eficiente. Calificarea specialiştilor noştri contribuie, în egală măsură, la soluţionarea oricăror probleme de funcţionare în reţea.


Servicii de telecomunicaţii asigurate


Datorită lucrărilor de infrastructură pe care le desfăşurăm, este posibilă furnizarea unui întreg ansamblu de servicii de telecomunicaţii. Principalii operatori din piaţă asigură astfel, mai uşor, acces constant la internet de mare viteză, servicii de telefonie fixă şi de televiziune.


Ne bucurăm de recunoaşterea calităţii din partea mai multor operatori de telecomunicaţii, la nivelul întregii ţări.