fiberone


Specialiştii FiberOne, pentru postul de tehnician fibră opticăTehnician fibra optica

Pentru o companie în plină dezvoltare, cum este FiberOne, este mereu nevoie de sprijinul unor oameni experimentaţi şi cu abilităţi de lucru excelente. Şi ne bucurăm de acest sprijin. Vă anunţăm, prin urmare, că suntem disponibili pentru noi proiecte de instalare reţele de telecomunicaţii. Pentru posturile de tehnician fibră optică, enumerăm mai jos responsabilităţile specifice jobului.


Responsabilităţile postului de tehnician instalare fibră optică


Activitatea zilnică a unui specialist în acest departament presupune următoarele:Profilul caracteristic fiecărui angajat pe postul de tehnician fibră optică


În scopul desfăşurării activităţilor zilnice şi a îndeplinirii obiectivelor de lucru, am considerat necesare câteva caracteristici definitorii pentru profilul fiecărui tehnician fibră optică:Care sunt, pentru un tehnician fibră optică FiberOne, abilităţile necesare?


Pe lângă cerinţele pur tehnice specifice acestui post, considerăm necesar a aminti şi câteva caracteristici psihologice ale angajaţilor noştri: echipa FiberOne dispune de persoane care respectă termenele limită pentru finalizarea lucrărilor. De asemenea, tehnicienii noştri vor fi disponibili pentru program prelungit şi pentru lucru în deplasare prelungită, atunci când este nevoie.


În cazul în care consideraţi potrivită o colaborare cu echipa noastră, vă invităm să ne contactaţi!